Briefly in English

Kasvu & Leader 2021-2027

Pohjois-Kymen Kasvun paikallinen kehittämisstrategia vuosille 2021-2027 laaditaan yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten, yhdistysten, järjestöjen ja muiden paikallisesta kehittämisestä kiinnostuneiden tahojen kanssa. Strategia laaditaan Kouvolan ja Iitin alueelle ja siihen sisällytetään maaseudun kehittämisen lisäksi myös kaupunkialueiden ja elinkeinokalatalouden kehittäminen. Ensimmäinen versio strategiasta ja hakemus Leader-ryhmäksi jätetään maa- ja metsätalousministeriöön alustavan aikataulun mukaan 31.3.2021. Strategia perustuu alueesta laadittuun SWOT- eli nelikenttäanalyysiin ja siitä johdettuihin kehittämistarpeisiin.

Kasvu järjestää konsulttitoimisto MDI:n kanssa kaksi samansisältöistä, kaikille avointa strategiatyöpajaa keskiviikkona 28.10.2020 klo 13-15 ja 17-19 sähköisesti Zoom-alustalla. Ilmoittaudu mukaan työpajoihin viimeistään 26.10. tästä linkistä Työpajoissa käydään läpi Kasvun alueen SWOT-analyysin luonnosta, priorisoidaan siitä nousevia asioita ja tunnistetaan alueen kehittämistarpeita.

Voit vaikuttaa strategian sisältöön myös laittamalla meille suoraan kehittämisehdotuksia  tai muita havaintoja sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)pohjois-kymenkasvu.fi.

(Sivu päivitetty 6.10.2020)

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin