Briefly in English

Hallitus

Pohjois-Kymen Kasvun hallitus muodostuu Leader-ryhmiä koskevan kolmikantaperiaatteen mukaisesti: kolmasosa hallituksen jäsenistä edustaa julkista hallintoa, kolmasosa paikallisia yhteisöjä ja kolmasosa maaseudun asukkaita. Kolmikannalla varmistetaan Leader-toimintatavan edellyttämä avoimuus ja tasapuolisuus päätöksenteossa sekä rahoituksen jakautumisessa. Kasvun vuosikokous valitsee hallituksen, johon kuuluu yhdeksän varsinaista jäsentä sekä kuusi kolmikantakohtaista yleisvarajäsentä, kaksi kutakin kolmikantaa kohden. Hallitusjäsenen toimikausi on kolme vuotta. Jäsenenä voi olla peräkkäin enintään kaksi toimikautta. Hallitus käsittelee ryhmään jätetyt tukihakemukset ja antaa niistä lausuntonsa. Hankkeiden valmistelu ja päätösvalta rahoitettavista hankkeista on siis kotiseutumme parhailla asiantuntijoilla – paikallisilla ihmisillä.

Hallitus 2021-2022

Anna Koivisto

Anssi Lilja
Kouvola