Briefly in English

Yhdistyksen toiminta

Kasvun jäsen – seuraa tiedotusta verkkosivuilla ja liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Pohjois-Kymen Kasvu ei postita paperisia kutsuja yhdistyksen vuosikokoukseen muutoin kuin erikseen pyydettäessä. Tiedotamme kokouksesta verkkosivuillamme, Facebook-sivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme sekä Kouvolan Sanomien, Iitinseudun ja PK-lehden seurapalstoilla. Sähköpostiosoitteensa antaneille jäsenille kutsu toimitetaan sähköpostilla.

Suosittelemme jäsenillemme ja muille toiminnastamme kiinnostuneille liittymistä sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai liittymistä seuraajaksemme Facebook-sivuillemme. Uutiskirjeestä ja Facebookista löytyy ajantasaisin tieto, mitä mielenkiintoista alueellamme on meneillään paikallisen kehittämisen suhteen.

Tutustu toimintaamme:

Toimintasuunnitelma 2018

Viestintäsuunnitelma 2018

2018 talousarvio

Tilintarkastuskertomus ja tilinpäätös 2017

Vuosikertomus 2017

Rekisteriseloste

(Sivu päivitetty 17.5.2018)

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin