Briefly in English

Yhdistyksen toiminta

Kasvun vuosikokous on keskiviikkona 22.5.2019 klo 18:30 (kahvit klo 18:15 alkaen) Haaviston seuratalolla Perheniemessä (Kuninkaantie 847, 48450 Perheniemi)

Kokouskutsu/asialista ovat sähköisessä muodossa: 2019 vuosikokouksen kutsu ja asialista

Kokouskutsun liitteet löytyvät linkeistä sivun alareunasta.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksen päätteeksi palkitaan päättyneet Kasvun ohjelmakaudella 2014-2020 rahoittamat hankkeet ja pitkäaikaiset hallituksen jäsenet. Haaviston seuratalo, jossa kokous pidetään, on saanut Kasvun yleishyödyllistä investointitukea keittiöremontin tekemiseen, joten samalla pääsee tutustumaan, mitä Leader-rahoitus käytännössä esimerkiksi voi olla.

Pohjois-Kymen Kasvu ei postita paperisia kutsuja yhdistyksen vuosikokoukseen muutoin kuin erikseen pyydettäessä. Tiedotamme kokouksesta verkkosivuillamme, Facebook-sivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme sekä Kouvolan Sanomien, Iitinseudun ja PK-lehden seurapalstoilla. Sähköpostiosoitteensa antaneille jäsenille kutsu toimitetaan sähköpostilla.

Suosittelemme jäsenillemme ja muille toiminnastamme kiinnostuneille liittymistä sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai liittymistä seuraajaksemme Facebook-sivuillemme. Uutiskirjeestä ja Facebookista löytyy ajantasaisin tieto, mitä mielenkiintoista alueellamme on meneillään paikallisen kehittämisen suhteen.

Tutustu toimintaamme:

Toimintasuunnitelma 2019

Viestintäsuunnitelma-2019

Vuosikertomus 2018

Tilinpäätös 31.12.2018

Tilintarkastuskertomus 31.12.2018

Kasvu_2019_talousarvio

Rekisteriseloste

(Sivu päivitetty 22.5.2019)

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin