Briefly in English
hibaby

Yhdistyksen toiminta

Yhdistys järjestää vuosittain vuosikokouksen toukokuun loppuun mennessä.  Emme postita paperisia kokouskutsuja muutoin kuin erikseen pyydettäessä. Tiedotamme kokouksesta verkkosivuillamme, Facebook-sivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme sekä Kouvolan Sanomien, Iitinseudun ja PK-lehden seurapalstoilla. Sähköpostiosoitteensa antaneille jäsenille kutsu toimitetaan sähköpostilla.

Suosittelemme jäsenillemme ja muille toiminnastamme kiinnostuneille liittymistä sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai liittymistä seuraajaksemme Facebook-sivuillemme. Uutiskirjeestä ja Facebookista löytyy ajantasaisin tieto, mitä mielenkiintoista alueellamme on meneillään paikallisen kehittämisen suhteen.

Tutustu toimintaamme:

Toimintasuunnitelma 2020

Viestintäsuunnitelma 2020

Vuosikertomus 2019

Tilinpäätös 31.12.2018

Tilintarkastuskertomus 31.12.2018

Kasvu_2019_talousarvio

Rekisteriseloste

(Sivu päivitetty 10.2.2020)

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin