Briefly in English

Yhdistyksen toiminta

Pohjois-Kymen Kasvu ry:n vuosikokous pidetään sääntöjen mukaisesti toukokuun loppuun mennessä. Tiedotamme kokouksesta verkkosivuillamme, Facebook-sivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme sekä Kouvolan Sanomien, Iitinseudun ja KS-keskiviikon seurapalstoilla. Sähköpostiosoitteensa antaneille jäsenille kutsu toimitetaan sähköpostilla. Emme postita paperisia kokouskutsuja muutoin kuin erikseen pyydettäessä.

Suosittelemme jäsenillemme ja muille toiminnastamme kiinnostuneille liittymistä sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai liittymistä seuraajaksemme Facebook-sivuillemme. Uutiskirjeestä ja Facebookista löytyy ajantasaisin tieto, mitä mielenkiintoista alueellamme on meneillään paikallisen kehittämisen suhteen.

Tutustu toimintaamme:

Toimintasuunnitelma 2021

Viestintäsuunnitelma 2021

Vuosikertomus 2019

Kasvu tilinpaatos 2019

Talousarvio 2021

Rekisteriseloste

(Sivu päivitetty 21.12.2020)

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin