Briefly in English

Yhdistyksen toiminta

Yhdistys järjestää vuosikokouksen toukokuun loppuun mennessä. Vuonna 2020 järjestämme vuosikokouksen poikkeusolojen vuoksi sähköisenä kokouksena Zoom-alustalla. Kokouksen virallinen paikka on Kasvun toimisto Porukkatalolla (Savonkatu 23, 45100 Kouvola), mutta pyydämme osallistumaan kokoukseen ensisijaisesti sähköisillä välineillä. Ilmoittaudu kokoukseen mukaan viimeistään 26.5.2020 joko sähköpostitse osoiteeseen toimisto(at)pohjois-kymenkasvu.fi tai puhelimitse numeroon 040 586 1134, niin lähetämme sinulle osallistumislinkin kokoukseen.

Emme postita paperisia kokouskutsuja muutoin kuin erikseen pyydettäessä. Tiedotamme kokouksesta verkkosivuillamme, Facebook-sivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme sekä Kouvolan Sanomien, Iitinseudun ja PK-lehden seurapalstoilla. Sähköpostiosoitteensa antaneille jäsenille kutsu toimitetaan sähköpostilla.

Suosittelemme jäsenillemme ja muille toiminnastamme kiinnostuneille liittymistä sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai liittymistä seuraajaksemme Facebook-sivuillemme. Uutiskirjeestä ja Facebookista löytyy ajantasaisin tieto, mitä mielenkiintoista alueellamme on meneillään paikallisen kehittämisen suhteen.

Tutustu toimintaamme:

2020 vuosikokouksen kutsu ja asialista

Toimintasuunnitelma 2020

Viestintäsuunnitelma 2020

Vuosikertomus 2019

Kasvu tilinpaatos 2019

Tilintarkastuskertomus 2019

Kasvu_2020_talousarvio

Rekisteriseloste

(Sivu päivitetty 11.5.2020)

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin