Kaakkois-Suomen maaseutu sai uuden viestintäkanavan

Kirjoitettu 13.01.2016 16:14 | Kategoriat: Yleinen

Sähköinen tiedotuskanava KaakonKantri on avattu. Monikanavainen KaakonKantri tiedottaa Kaakkois-Suomessa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tarjoamista mahdollisuuksista ja nostaa esiin ohjelman tuloksia. KaakonKantrin tiedotuskanavia ovat nettisivut www.kaakonkantri.fi, Facebook, Twitter, Instagram sekä YouTube. Flickr-palvelu toimii kuvapankkina, josta yhteistyökumppanit ja lehdistö voivat ladata käyttöönsä Kaakkois-Suomen maaseutuun liittyviä kuvia.

KaakonKantri.fi -sivustolla kerrotaan yrityksistä, maatiloista sekä yhdistyksistä, jotka ovat onnistuneet tavoitteissaan maaseuturahaston tuella. Sivuille tulee myös koko Kaakkois-Suomen maaseudun yhteinen tapahtumakalenteri sekä blogi, jossa alueen maaseudun ja elinkeinojen kehittäjät pääsevät ääneen. Vieraskylä-palstalla voi tutustua hyviin käytäntöihin ja oivalluksiin muualta Suomesta sekä maailmalta. Käy klikkaamassa KaakonKantrin Facebook-sivun tykkää-painiketta, niin pysyt ajan tasalla yritysten, asuinympäristön ja maatilojen kehittämisestä sekä rahoitusmahdollisuuksista.

KaakonKantria hallinnoi Leader Länsi-Saimaa ry ja toteuttajakumppaneina ovat Etelä-Karjalan Kärki-Leader ry, Leader Sepra, Pohjois-Kymen Kasvu ry sekä Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. KaakonKantrille on haettu rahoitusta Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta.

Lisätietoja: Saija Räty, KaakonKantrin tiedottaja: saija.raty(at)saunalahti.fi, puh. 050 466 4480

www.kaakonkantri.fi

Euroopan unionin osarahoittama