Tule verkostoitumaan ja vaikuttamaan keskiviikkona 8.11.2017

Kirjoitettu 09.10.2017 13:56 | Kategoriat: Yleinen

Mitä osaamista sinä, yhdistyksesi tai yrityksesi tarvitsette? Haluaisitko tutustua toisiin alueen yhdistyksiin, pienyrittäjiin tai asiantuntijoihin? Uskotko, että yhteistyössä on voimaa?

Tule siinä tapauksessa käväisemään verkostoitumisiltaamme 8.11. klo 17 uudelle yhdistysten talolle Kouvolaan (Savonkatu 23). Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota yhdistyksille, pienyrittäjille ja oman asuinalueensa kehittämisestä kiinnotuneille mahdollisuus tutustua toisiinsa, levittää tietoa onnistuneista toimintatavoista sekä koota kehittämisideoita, joiden pohjalta mm. järjestetään yhdistyksille ja pienyrittäjille koulutusta tammi-toukokuussa 2018.

Ari & Mari -työpalvelun esittelyssä kerrotaan, miten Vuolenkoskella onnistuttiin työllistämään kaikki kylän nuoret. Voitaisiinko tämä tehdä sinun kylässäsi tai kaupunginosassasi?

Katso kutsu ja ohjelma. Lisätietoja: projektipäällikkö Jarno Leinoselta, jarno.leinonen@pohjois-kymenkasvu.fi tai 0400 545 768.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Saavu siis rohkeasti verkostoitumaan. Tarjoilun vuoksi toivomme kuitenkin ennakkoilmoittautumisia 6.11. mennessä.

Euroopan unionin osarahoittama