Nuoria haetaan Virossa 5.-11.8.2019 järjestettävään seikkailuseminaariin- haku päättyy 25.6.

Kirjoitettu 12.06.2019 13:10 | Kategoriat: Yleinen

Amaze Me Leader on 18-29-vuotiaille tarkoitettu kansainvälinen seikkailuseminaari, jonka tavoitteena on rohkaista nuoria osallistumaan Leader-toimintaan ja rakentaa verkostoja eurooppalaisten nuorten välille. Amaze me Leader järjestetään nyt neljättä kertaa. Tänä vuonna tapahtuma on Virossa ja järjestelyistä ja ohjelmasta vastaa Leader-ryhmä Ida-Harju Koostöökoda.

Seikkailuseminaarin toimintatapa perustuu Amazing race TV-formaattiin ilman kilpailua: osallistujat jaetaan ryhmiin, jotka vierailevat päivittäin Leader-tuella rahoitetuissa kohteissa, joihin liittyy toimintaa ja tehtäviä. Seikkailuseminaariin osallistuu noin 50 virolaista, skotlantilaista, suomalaista ja romanialaista nuorta.

Seikkailuseminaari on Harjumaalla, Virossa 5.-11.8.2019 ja haemme nyt Pohjois-Kymen Kasvun alueelta (Kouvolasta ja Iitistä) kahta 18-29-vuotiasta nuorta edustajiksemme. Haku päättyy 25.6.2019. Hae mukaan seminaariin tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/1sat5hg_yvj5LWvYvWGUFypeWCcIzPOVmXgEOVfJa0b8/viewform?ts=5cf63379&edit_requested=true

Osallistujilta edellytetään:

  • avointa mieltä ja halua oppia uutta
  • kiinnostusta kansainvälistymistä kohtaan
  • ryhmätyötaitoja (tehtävät suoritetaan tiimeittäin)
  • riittävän hyvää englannin taitoa (seminaarin työkieli on englanti)
  • voimassa olevaa passia tai kuvallista henkilökorttia
  • voimassa olevaa matkavakuutusta
  • kirjallista raporttia seminaarin päätyttyä.

Seikkailuseminaariin osallistuvat nuoret saavat uutta osaamista, kulttuurista ymmärrystä, rohkeutta ja valmiuksia toimia kotiseutunsa hyväksi sekä mahdollisuuden vaihtaa keskenään kokemuksia maaseudulla työskentelystä ja elämisestä. Toivomme, että nuori saa ennen kaikkea upean ja hauskan kokemuksen, josta jää muistijälki ja vaikutuksia nuoren elämään pidemmälle tulevaisuuteen!

OSALLISTUMISKUSTANNUKSET

Osallistumismaksu on 50 euroa, joka maksetaan tapahtuman järjestäjälle Viroon. Seikkailuseminaarin järjestäjä maksaa viikon aktiviteetit, majoitukset ja ruokailut ja Pohjois-Kymen Kasvu matkakustannukset kotipaikkakunnaltasi Tallinnaan (edestakaiset bussi-/junaliput ja laivamatkat kansipaikoin).

Lisäksi tarvitset perusvarusteet vaihteleviin majoitusolosuhteisiin (makuupussi+alusta) viikon ajaksi sekä taskurahaa julkisiin kulkuvälineisiin ja muihin omiin kuluihin.

Hakijat haastatellaan ennen valintaa viikon 26 aikana. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Amaze me Leader -seikkailuseminaariin.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Evita Reitti: evita.reitti(at)pohjois-kymenkasvu.fi tai puh. 040 586 1134 tai uravalmentaja Tanja Rautavirta: tanja.rautavirta(at)pohjois-kymenkasvu.fi tai puh. 040 590 5655.

Tapahtuman järjestäjän verkkosivut: http://www.idaharju.ee/en/amazemeleader2019/

Tiedote 2019: AML2019 tiedote_haku_11.6.2019

Tietoa aikaisemmista AML-seikkailuseminaareista: https://www.leadersuomi.fi/fi/amaze-me-leader/

Euroopan unionin osarahoittama