Nuorille kehitetään lisää kesätyöpaikkoja

Kirjoitettu 20.01.2020 07:47 | Kategoriat: Nuoret, Tapahtumat, Yhdistys, Yleinen

Oletko kiinnostunut nuoren (kesä)työllistämisestä yhdistykseen? Onko sinulla ideoita asiaan liittyen ja haluaisit jakaa niitä muillekin? Nuori, tiedätkö, että myös yhdistykset ja järjestöt tarjoavat kesätyö- ja työharjoittelupaikkoja ja että aktiivisella otteella voit tehdä itsellesi työpaikan paikalliseen yhdistykseen?

Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoiman, ESR-rahoitteisen Kaiku -osallisena Kouvolassa -hankkeen yhtenä tavoitteena ja toimenpiteenä on kesätyö- ja harjoittelu- sekä työssäoppimispaikkojen kehittäminen Pohjois-Kymenlaaksossa.


Seuraava yhteisöllinen keskustelu- ja kehittämistilaisuus aiheesta järjestetään keskiviikkona 22.1. alkaen klo 15:30 Parik-säätiön hallinnollisissa tiloissa (Kuusaantie 1, 45130 Kouvola).

Erityisesti yhdistysten ja yhteisöjen kautta työllistäminen sekä yhteistyönä toteutettavat työllistämisjaksot ovat vielä suhteellisen käyttämätön voimavara, jolla olisi monta hyötyjää. Yhdessä toimijoiden kesken seudulle voidaan kehittää ja kokeilla uudenlaisia työmahdollisuuksia. Näin toimien nuorille saadaan uusia harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja ja yhdistys- sekä yhteisötoimijat saavat omaan toimintaansa uutta virtaa.
 
Tule kehittämään kanssamme nuorten mahdollisuuksia työllistyä paikallisiin yhdistyksiin!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@kaikumedia.fi
 

Kuva: Työpajatilaisuus Porukkatalolla 14.11.2019, kuvaaja: Elina Seppänen, Kymenlaakson Kylät ry

Euroopan unionin osarahoittama