Briefly in English

Seikkaile kansainvälisesti Suomessa elokuussa – hae mukaan nyt!

Kirjoitettu 03.05.2017 13:30 | Kategoriat: Tapahtumat, Yleinen

Kansainvälinen seikkailuseminaari Amaze me Leader on täällä 13.-20.8.2017! Viisi Leader-ryhmää, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja maaseutuverkosto järjestävät Amazing Race -hengessä viikon mittaisen seikkailuseminaarin Suomessa. Osallistujat jaetaan avauspäivänä joukkueisiin, jotka tulevina päivinä lähtevät suorittamaan erilaisia tehtäviä Kaakkois- ja Itä-Suomessa. Viikon avaa 14.8. Pohjois-Kymen Kasvun toimintarastit Kouvolan ja Iitin alueilla.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi koko viikon ajan kestävään tapahtumaan osana kansainvälistä joukkuetta. Pohjois-Kymenlaakson paikalliset osallistujat valitsee Pohjois-Kymen Kasvu. Viikon aikana tutustut suomalaiseen Leader-toimintaan ja uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin – paikallisiin järjestäjiin ja kansainvälisiin osallistujiin – kenties verkostoidut laajemminkin. Joka tapauksessa, keräät monia kokemuksia.

Hyppää rohkeasti mukaan kansainväliseen seikkailuun Suomessa!

Sinun tulee olla iältäsi 18-29 -vuotias kouvolalainen tai iittiläinen. Sinulla toivotaan olevan ajokortti ja mahdollisuus tarvittaessa ajaa autoa sekä voimassa oleva matkavakuutus. Tärkeintä on avoin seikkailumieli ja riittävä englannintaito.

Hae mukaan paikalliseksi osallistujaksi koko viikon ajaksi täältä 28.5. mennessä. 

Hakemuksessa kysymme ilmoittautumiseen vaadittavat tiedot ja haluamme sinun perustelevan meille, miksi juuri sinut tulee valita seikkailujoukkoon! Ja tämän teemme tietysti englanniksi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi toimintarasteille (samalla lomakkeella) Kasvun päivänä 14.8.2017 (päivä 2). Tällöin sinun ei tarvitse olla mukana koko viikkoa mutta pääset osallistumaan kansainväliseen toimintaan paikallisesti. Vaatimuksina ovat englannintaito ja seikkailumieli sekä 16-29 vuoden ikä.

Jos sinulle on kysyttävää, ota yhteyttä projektipäällikkö Jarno Leinoseen, jarno.leinonen [at] pohjois-kymenkasvu.fi.

Viikolla on tarjota ainakin tätä:
Day 1 Get together
Day 2 Pohjois-Kymen Kasvu : Finnish national sports and National Nature parks
Day 3 Veej’jakaja: Rural Lakeland Finland as a resource for tourism
Day 4 Xamk: Finnish Summer cottage life / surviving in the nature
Day 5 Rajupusu: Rural Youth organisations and Agricultural research
Day 6 Piällysmies: Medieval castle as a resource for entrepreneurship / Digital nature experiences
Day 7 Länsi-Saimaa: Nature resources promoting entrepreneurship
Day 8 Fair well -Departure

Themes throughout the adventure seminar: Finnish rural culture and entrepreneurship, innovation, co-operation, internationalization, networking. And: We are offering transportation, meals and accommodation during AML-week.

Arkistot

Kategoriat

LeaderEuroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin