Sini Kasvua oppimassa

Kirjoitettu 17.01.2018 09:40 | Kategoriat: Yleinen

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Sini Hailla, 17-vuotias toisen vuoden matkailualan opiskelija KSAO:lta.
Juuri nyt olen tekemässä kolmen kuukauden mittaista työssäoppimisjaksoa täällä Pohjois-Kymen Kasvulla.

Mitä olet tehnyt työssäoppimisjaksollasi Kasvulla?

Olen ollut tekemisissä paljon mm. yhdistystoimijoiden, yrittäjien, maahanmuuttajien ja muiden eri tahojen kanssa. Olen tutustunut hankemaailmaan Uusi tapa toimia -ESR -hankkeen mukana. Laajimmat työtehtäväni ovat olleet ”reportterin työ” ja erilaiset tilaisuudet sekä kokoukset. Olen toiminut Kaikumedian reportterina suunnitellen ja toteuttaen haastatteluita ja videoita sekä editoinut tallennettua materiaalia valmiiksi jutuksi. Työssäoppimisjaksollani olen valmistellut, ja seurannut kokouksia ja tilaisuuksia sekä myös osallistunut niihin ja niiden jälkitöihin.

Mitä Kasvu sinulle edustaa?

Kasvu mahdollistaa hankkeiden ja mikroyrityksien rahoituksia. Se edistää myös pienten ja syrjässä olevien kylien toimintaa.

Mitä Kasvu tarjoaa sinun ikäisellesi nuorelle?

Mahdollisuuden verkostoitua sekä Kouvolan alueen toimintaan että yritys- ja yhdistystoimintaan. Olen päässyt tutustumaan Leader -toimintaan ”sisäpuolelta” käsin.
Meille nuorille Kasvu tarjoaa omaa hankerahaa, Säpinäsatasia, meidän omiin projekteihin. Niistä kannattaa nuorten ehdottomasti kysellä lisää Kasvun toimistolta.

Mihin suuntaat seuraavaksi?

Suuntaan työssäoppimisen jälkeen luokan kanssa opintomatkalle Espanjan auringon alle. Lähitulevaisuudessa suoritan opintoni loppuun KSAO:lla ja lähden muutamaksi vuodeksi tekemään töitä. Suuntaan myös lentoemäntäkoulutukseen.

Euroopan unionin osarahoittama