Tuntuvia etuja Kasvun nuorille jäsenille

Kirjoitettu 08.05.2020 17:15 | Kategoriat: Yleinen

Pohjois-Kymen Kasvu ry tarjoaa nuorille jäsenilleen (alle 30-v) tuntuvia etuja vuonna 2020:
Kasvun nuoret jäsenet voivat suorittaa sekä työelämävalmennuskurssin että hygieniapassikoulutuksen ja tentin tai jommankumman vaihtoehdoista.
Molemmat kurssit ja tentti ovat Kasvun nuorille jäsenille maksuttomia.
Jos et vielä ole Kasvun jäsen, voit liittyä alla olevasta linkistä ja varmistaa jäsenedut itsellesi
: https://www.pohjois-kymenkasvu.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/ (vetovalikosta kannatusjäsen)

HYGIENIAPASSIKOULUTUS- JA TENTTI

Järjestetään Aikuiskoulutus Taitajan toimesta verkossa (ZOOM-alustalla) 3.6. klo 9-13

Kokeet tehdään paikan päällä Aikuiskoulutus Taitajan tiloissa 4.6. jaettuina ryhmiin, joissa kerrallaan on 5-7 henkilöä. Kokeet pidetään kahden tunnin välein klo 8, klo 10, klo 12 ja klo 14. Näin toimien varmistetaan poikkeusolojen aikana tarpeelliset turvavälit. Koeaika ilmoitetaan koulutuspäivänä. Toiveensa koeajasta voi esittää etukäteen. Ilmoittautumiset 28.5.2020 mennessä osoitteeseen: tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi

AJOKORTTI TYÖELÄMÄÄN -TYÖELÄMÄVALMENNUSKURSSI

Ajokortti työelämään on Pohjois-Kymen 4H-yhdistyksen järjestämä 0,5 opintopisteen laajuinen kurssi, jonka suorittanut hallitsee työnhaun, työelämän käytäntöjen ja asiakaspalvelun perusasiat. Kurssi antaa hyvät valmiudet työelämään, sisältäen mm. seuraavat asiat:
Miten tehdään työhakemus ja ansioluettelo? Miten selviät työhaastattelusta?
Mitä ovat työelämän pelisäännöt? Millaista on hyvä asiakaspalvelu?

Ajokortti työelämään -kurssin jälkeen sinulla on paljon tietoa työelämästä, hyötyä TET-jaksoilla ja paremmat mahdollisuudet saada kesätöitä. Kurssin suorittaneelle lähetetään todistus kurssista.

Kurssi suoritetaan poikkeusolojen vuoksi etänä, tiistain 19.5. ja lauantain 23.5. välisenä aikana. Aikaikkuna ko. päivinä on klo 10-18, joten voit suorittaa kahdeksan tunnin pituisen kurssin itsellesi parhaiten sopivina aikoina ja käydä kurssin yhden tai useamman päivän aikana.
Ilmoittaudu mukaan kurssille 15.5. mennessä osoitteeseen:
tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi; (nimi, syntymävuosi, sähköposti ja postiosoitteesi)

Ajokortti työelämään -kurssin sisällöstä voi halutessaan tiedustella lisää kurssin vetäjältä, Linda Nevalaiselta osoitteesta: pkymi.yrittajyys@4h.fi tai puh. 050 330 5397

Euroopan unionin osarahoittama