Pohjois-Kymen Kasvun uudet nettisivut avattu!

Kirjoitettu 09.06.2015 14:48 | Kategoriat: Yhdistys, Yleinen

Uuden ohjelmakauden myötä olemme uudistaneet nettisivumme. Olemme tavoitelleet asiakaslähtöistä, loogista ja selkeää ulkoasua. Toivomme, että uudistuksen myötä löydätte helposti kaiken sen tiedon, jota nettisivuiltamme etsitte. 

Sivuilla oleva tieto on jaettu viiteen osaan: tietoon yhdistyksestä, Leader-toiminnasta, rahoituksen hakuohjeista, Kasvun omista hankkeista sekä tietoon kylätoiminnasta

Sivuilla on monta uutta toimintoa, jota ei aikaisemmilta sivuiltamme löytynyt. Nyt voit täyttää jäsenhakemuksemme kätevästi nettisivuillamme sekä tilata uudistuvan uutiskirjeemme. Etusivuilta löydät suoran linkin Kymenlaakson Kylät ry:n tapahtumakalenteriin, josta löytyy tapahtumia koko Kymenlaakson alueelta. Niin ikään etusivulta löydät vaihtuvan kysymyksen, jossa tiedustelemme nettisivukävijöidemme ajatuksia paikallisesta kehittämisestä. 

Uusilla sivuillamme myös uutisten ja sivujen jakaminen somessa on entistä helpompaa. Jokaisen sivun yläreunasta löydät somepainikkeet, joilla saat jaettua sisällön haluamaasi sosiaalisen median kanavaan. 

Toivottavasti viihdytte uudistuneilla nettisivuillamme! Palautetta otetaan vastaan joko sähköpostitse tai uuden palaute- ja kysymyslaatikkomme kautta

Euroopan unionin osarahoittama