Ylimääräinen Kestävän kehityksen viikon Säpinäsataset-haku käynnissä

Kirjoitettu 09.05.2022 12:23 | Kategoriat: Yleinen

Kestävän kehityksen tapahtumaviikko järjestetään viikolla 39 eli 26.9.-2.10.2022 välisenä aikana. Kyseessä on valtakunnallinen maakunnallisten kylien yhteenliittymien koordinoima tempaus, jonka tarkoituksena on tuoda esiin erityisesti maaseudun roolia kestävän kehityksen edistämisessä. Ideana on, että yhdistykset, yhteisöt, kunnat, asukkaat ym. voivat järjestää viikon aikana haluamiaan tapahtumia ym., jotka kootaan yhteiselle sivustolle www.kestavankehityksenviikko.fi

Pohjois-Kymen Kasvu on yksi tapahtumaviikon yhteistyökumppaneista ja on päättänyt ylimääräisestä Säpinäsataset -hausta 13-29-vuotiaiden nuorten ideoimille ja järjestämille tapahtumaviikon tempauksille. Haku tapahtuu Kasvun verkkosivuilla olevan normaalin Säpinäsataset -hakemuksen kautta. Haku päättyy 31.8.2022 ja päätös rahoitettavista projekteista tehdään syyskuussa. Lue lisää Säpinäsatasista tästä linkistä.

Kestävän kehityksen viikon Säpinäsataset-projekti voi olla esim. ympäristön hoitotalkoot, asiantuntijaluento, työpaja tai teemapäivä. Pääasia, että ideoijana ja toteuttajana projektissa ovat kouvolalaiset tai iittiläiset nuoret. Säpinäsatasia voi hakea 100-900 euroa per projekti.

Euroopan unionin osarahoittama